Återbruk till förmån för barncancerfonden

Bakgrund

SCA Wood har med konceptet SCA SmartTimber haft tre olika auktioner i sommar med utemöbler som sålts på Tradera. Alla dessa möbler är snickrade av våra träprodukter. Det har varit en odlingslåda av kärnfuru, en madrasslåda av mellanstruken ytterpanel och en bänk av Royalbehandlat trä.

Just nu pågår en fjärde och avslutande auktion i välgörenhetskampanjen (avslutas den 6 september kl 16). Vår influencer @villautgard har designat och byggt en soffa och ett bord av kärnfuru. Detta är byggt av återbrukad trall som användes vid Skidskytte-VM i Östersund i vintras. Märken av grus och icebugs kan förekomma men det verkar inte hindra intresset i budgivningen.

Hela denna kampanj har gett ett stort engagemang. För varje lagt bud skänker SCA Wood 25 kronor för de tre genomförda kampanjerna och 50 kronor för den pågående och avslutande auktionen. Dessutom skänker vi hela summan som möblerna säljs för.

- Det är viktigt för oss att hitta en kombination när vi kan bidra till något så viktigt som Barncancerfonden och samtidigt skapa kännedom om våra produkter och varumärket SCA SmartTimber, säger Vanessa Pihlström, marknadskommunikatör SCA Wood.

 

Till auktionen på Tradera

Behöver du en trevlig möbel till din uteplats? Med kärnfuru från SCA SmartTimber har vår influencer @villautgard designat och byggt en soffa med bord som med tiden får en silvegrå nyans. Denna är byggd av återbrukad trall som användes vid Skidskytte-VM i Östersund 2019. Kärnfuru är en hållbar träprodukt som impregneras av naturen själv, nu har du chansen att buda hem den och samtidigt göra en god gärning både för barncancerfonden och miljön.

Fakta
Mått bord: 140 bred, 58 djup, 44 hög
Mått soffa: 210 bred, 125 djup, 69 hög
Det kan förekomma märken från skruv och icebugs.


När skogen växer, växer vi alla. Gör som vi - stöd Barncancerfonden. För varje lagt bud skänker vi 50 kronor till Barncancerfonden.
För att delta i auktionen måste du ha leveransadress inom Sverige. 
Vill du bidra till barncancerfonden och samtidigt köpa en hållbar produkt som världsstjärnorna inom skidskytte-VM använt - då är det här något för dig!

Lägg ditt bud på länken till Tradera https://www.tradera.com/item/160402/362904718/utemobler-valgorenhetsauktion-for-barncancerfonden